Familieterapi i Esbjerg og Varde

Når du er klikket ind på denne side, er det måske fordi, at der er et eller andet  i din familie, som ikke fungerer så godt, som du ønsker det. –  Du har sikkert prøvet, hvad du kunne, for at få tingene på rette spor, men det har ikke rigtig hjulpet.

Selv om du ønsker en ændring, kan der godt være en modstand mod, at få kigger nærmere på det som er svært.

“Hvad kan der ikke ske for mig og for os?” spørges der tit, og fantasien får frit løb. – “Vi kan jo risikere at blive skilt” eller “hvad nu hvis mine børn aldrig vil tilgive? eller “hvis jeg først tager hul på det her, så stopper jeg aldrig med at græde igen” eller “hvad nu hvis jeg helt mister fodfæstet og ikke kan kende mig selv igen?” osv. osv.

Ingen kan svare på, hvad der sker, når mennesker og familier begynder at stille spørgsmål til den verden, de lever i, men det har  ofte vist sig, at de som ikke får  bearbejdet det de går og rumler med, har større risiko for at komme i ubalance med skilsmisse, sygdom og manglende trivsel for hele familien til følge.

Det er min erfaring, at familier i vanskelige situationer, har glæde af at få hjælp til at tale sammen om det der trykker og at det har givet ny energi og overskud.

Hos 2BeYou får du en fortrolig , kompetent  og erfaren samarbejdspartner.

Som udgangspunkt bruges samtalen som værktøj i processen, men også tegning, skrivning, læsning o.a. kan inddrages, hvis det giver mening.

Mine kompetencer er en solid praktisk og teoretisk baggrund inden for relations- og kommunikationsfektet, kombineret med en tilgang som er imødekommende, nysgerrig, vedholdende, kreativ, analytisk, humoristisk, ærlig og anerkendende.