Fyraftensmøder, kurser og temadage i Esbjerg og Varde

Fyraftensmøder/Kurser og temadage i 2BeYou-regi har til formål at  hjælpe deltagerne med at bibeholde eller genfinde arbejdsglæden.

I forhold til form og tilgang skæres enkelte arrangement så det, så vidt muligt, passer til den virkelighed, den enkelte virksomhed befinder sig i. – Der tages dog altid udgangspunkt i anerkendelse og ressourcer.

Indholdet skal være oplysende og  gerne underbygget med både humoristiske, alvorlige og måske lettere provokerende praktiske cases. – Deltagerne skal tilføres noget nyt, eller have mulighed for at sætte flueben ud for alt det, de gør rigtig i dagligdagen, for dermed bekræfte sig selv og hinanden i, at de gør det godt.

Hvis der er muligt, baserer arrangementet sig gerne på en høj grad af deltagerinddragelse. Det har erfaringsvis vist sig, at en sådan tilgang gør, at deltagerne, i højere grad, tager indholdet med sig tilbage, til den daglige virkelighed på virksomheden.

Nuværende Fyraftensmøder/Kurser/Temadag:

  • “Hvor finder eller vedligeholder vi energien i dagligdagen?”Om stresshåndtering og den gode samtale
  • “Trivsel og stress” Fup og fakta – Hvad er trivsel? –  Hvordan fastholder vi trivsel i en travl hverdag? – Hvad er stress? – Hvilke symptomer er der på stress? – Hvordan spotter og håndterer vi stress? – Hvordan forebygges stress?
  • “Hvad er det egentlig, de andre siger?” –  Temadag om kommunikation i grupper.
  • “Hvad giver den gode stemning på arbejdspladsen?”Fokus på det, som får ansatte til at være højtydende og trives på deres arbejdsplads, samtidig med at de undgår stress og bliver gode ambassadører for virksomheden.